Κτήμα Αρίστη

Μελέτη και κατασκευή του επισκέψιμου βιολογικού αγροκτήματος με αρωματικά φυτά, λαχανόκηπο και δενδρώνα στο Χαλάνδρι Αττικής έκτασης 5.000m2

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέα Πτέρυγα Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επίβλεψης και συντονισμού κατά την κατασκευή του φυτεμένου δώματος και του περιβάλλοντα χώρου του κτηρίου «ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» στην Αθήνα (τοποθέτηση υλικών υποδομής ταρατσόκηπου, υποστρώματος ανάπτυξης, φύτευση 2.700 θάμνων και δένδρων καθώς και εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου).

Συνέχεια ανάγνωσης

Ογκολογικό νοσοκομείο

Κατασκευή περιβάλλοντος χώρου και εσωτερικών παιδικών χαρών του «Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων Μαριάνα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επιφανείας 20.000m2. Η εταιρεία μας ανέλαβε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε εργασία που σχετίζεται με το «πράσινο» του Νοσοκομείου ήτοι την πλήρωση των παρτεριών με κηπευτικό χώμα, την προμήθεια και φύτευση 6.000 θάμνων και ποωδών φυτών, την τοποθέτηση 2.000m2 έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού συστήματος (τεχνητής βροχής και στάγδην).

Συνέχεια ανάγνωσης

Πλαίσιο (Μαγούλα)

Μελέτη και επίβλεψη κατασκευής των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του κτηριακού συγκροτήματος γραφείων - αποθηκών εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής όπου πραγματοποιήθηκε πλήρωση των παρτεριών με κηπευτικό χώμα, προμήθεια και φύτευση δένδρων, θάμνων ποωδών φυτών εδαφοκάλυψης, τοποθέτηση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα και εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού συστήματος. Στο χώρο των γραφείων τοποθετήθηκαν αυτοποτιζόμενες γλάστρες Γερμανικής προέλευσης με ποικιλία φυτών εσωτερικού χώρου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κτιριακό Συγκρότημα Γραφείων της Alpha Bank

Κατασκευή Περιβάλλοντα Χώρου ενός από τα κτίρια που ανήκει σε κτηριακό συγκρότημα γραφείων στον Άγιο Στέφανο Αττικής έκτασης περίπου 5.000m2 (που περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες, εγκατάσταση υπόγειου αυτόματου αρδευτικού δικτύου, πλήρωση των παρτεριών με κηπευτικό χώμα και φύτευση 900 δένδρων – θάμνων και ποωδών φυτών).

Συνέχεια ανάγνωσης

Μέγαρο Υπατία (Αθήνα)

Τμηματική εγκατάσταση λωρίδων έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα ως διακοσμητικό στοιχείο της μαρμάρινης πλακόστρωσης και ανακατασκευή χλοοτάπητα σε περιβάλλοντα χώρο διατηρητέου κτιρίου γραφείων στην Πατησίων στην περιοχή του Μουσείου Αθηνών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ιδιωτική κατοικία (Καλλιτεχνούπολη)

Ανακατασκευή κήπου ιδιωτικής κατοικίας στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποξήλωσης χλοοτάπητα και αποξηραμένων φυτών, εμπλουτισμός και εξυγίανση εδάφους, διαμόρφωση κλίσεων, φυτεύσεις, εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού συστήματος και τοποθέτηση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα.

Συνέχεια ανάγνωσης